• ‹ Tulevat tapahtumat ›

Löydön Kartano SM-Rallisprint 9.3.2019

23.02.2019

Rallisprintin SM-sarjan talven toinen osakilpailu ajetaan Mikkelissä!

Rallisprintin SM:n ja SuomiCupin toinen talviosakilpailu ajetaan vuonna 2019 Mikkelissä, Löydön Kartanon ympäristössä. Reitillä on pituutta hieman reilut kolme kilometriä, josta osa on tuttua Vaakuna-Rallin erikoiskoetta. On isoa ja pientä tietä – ratamestarin sanoin ” reitti on erittäin haastava”.

Kilpailualueena Löydön Kartano tarjoaa loistavan hienot puitteet – niin yleisölle, kuin kilpailijoille taustajoukkoineen. Huoltoalue sijaitsee ns. reitin varrella, kilpailutoimiston välittömässä läheisyydessä. Vireä kyläseura tuo kahvilapalvelut katsojien saataville, kilpailijoiden ruokahuollosta varikolla vastaa järjestävä seura yhteistyössä Löydön Kartanon kanssa.

Lue lisää tapahtumasta täältä!